Referenties

Marco van Dijk

Hoofd Vastgoed & Wonen | Jutphaas Wonen

“Ik heb Lisette ervaren als een kundige coach die de confrontatie niet schuwt als het nodig is. Ze neemt waar wat er bij mij gebeurde en gaf dat ook aan me terug. Ze is respectvol en gefocust op mijn leerdoelen. Wat ik ook heel prettig vond, is dat ze zelf iets deelt over haar eigen leerproces. En er is in de gesprekken ruimte voldoende ruimte voor humor en relativering.”

Trainees

Ledenmarketing, Social Media, Beam | Evangelische Omroep

“Lisette heeft ons gedurende een jaar als groep en als individu gecoacht. Zij is een warme, doelgerichte coach die je op basis van haar ruime ervaring verder brengt. We begrijpen beter hoe we onze plek in de organisatie kunnen innemen en hoe we van elkaar kunnen leren. “

Anoniem

Alpha Nederland

“Ik voelde me vanaf het eerste gesprek op mijn gemak bij Lisette, waardoor ik het vertrouwen had me open te stellen. Ik kijk goed terug op het traject, zelfs als het ongemakkelijk werd. Dankzij de gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen plek en de verantwoordelijkheden die daarbij passen in mijn werk. “

team Finance

Herbalife Nutrition, Venray

“Lisette heeft ons een spiegel voorgehouden ten aanzien van onze communicatie en samenwerking. Ze is een professionele coach die iedereen gelijk behandelt, de werkelijkheid op tafel legt en daarmee confronterend is. Ook maakt ze ruimte voor humor en lichtheid.”

Teamleider

Specialistische Langdurige Zorg | Abrona

“Ik heb Lisette als prettig ervaren omdat zij me door middel van reflectieve vragen elke keer weer aan het denken heeft gezet over mijn eigen handelen. Daarnaast geeft ze me het vertrouwen om me open en kwetsbaar te kunnen opstellen. En de humor in onze gesprekken zorgde ervoor dat de soms zware onderwerpen ook even luchtig werden bekeken.”

Jaap Kooij

Adjunct Directeur | Evangelische Omroep

“Lisette is een coach die luistert, scherpe vragen stelt en je daardoor in je eigen spiegel laat kijken. Ze herkent patronen en durft je daarmee te confronteren. Dit doet ze zonder je in een beeld te vangen en zonder oordeel. Door haar aanpak denk ik na over mijn aandeel in complexe relaties en over gewenste ontwikkelingen in mijn leiderschapsstijl.”

Janneke De leede

Bestuursadviseur | Evangelische Omroep

“Lisette is een prettige, inlevende, deskundige coach die een scala aan methodieken op het juiste moment weet in te zetten. Ze durft door te vragen, ook waar het pijnlijk wordt. In korte tijd zet ze iets in gang dat diep gaat en effect heeft. “

Team teamleiders

Specialistische Langdurige Zorg | Abrona

“Lisette creëert een veilige en open gesprekssituatie. Door persoonlijke aandacht geeft ze teamleden de ruimte om zichzelf te uiten. Ze confronteert teamleden met hun houding en gedrag zodat op zowel persoonlijk als op teamniveau inzichten worden verkregen. Zonder te sturen heeft Lisette het team hierop feedback laten geven, waarmee je als teamlid verder kan ontwikkelen binnen het team.”

Els Schellart

Schoonheidsspecialist en psycholoog | De Bascule

“Door de coaching heb ik leren luisteren naar mezelf (lichaam, behoeften, wensen). Ik heb gevonden wat ik echt leuk vind op werkgebied. Zo durfde ik te kiezen voor een compleet ander vak waarvoor ik me heb laten omscholen. Lisette is begripvol, steunend, concretiserend en activerend. Ik vind het fijn dat zij ook zichzelf laat zien en voorbeelden uit haar eigen leven geeft. Dat maakt het traject heel persoonlijk.”

Medewerker Marketing

Thema: hoogbehaafdheid

“Lisette heeft mij enorm geholpen, zowel in het systemische werk als in haar observaties van mijn mogelijke hoogbegaafdheid. Ze weet goed wanneer ze confronterend moet zijn en wanneer ze naast iemand komt staan. Ik ben me veel bewuster van mijn gedrag geworden. Dat ik nu (na onderzoek) weet dat ik HB ben, geeft me de rust om me verder te ontwikkelen vanuit wie ik werkelijk ben.”

Paul van Sprundel

Head of Performance & Portfolio Management | ABN AMRO

“Lisette heeft mij door de jaren heen op zeer eigen wijze gecoacht in mijn leiderschapsontwikkeling en de uitdagingen bij het aansturen van mijn team. Ik waardeer haar deskundigheid, maar vooral haar directheid en scherpte. Ze heeft me veel over mijzelf geleerd en doen inzien hoe ik mijn leiderschap effectiever kan inzetten. Met humor, passie en heldere doelen.”

Marjos van der coelen

Applicatiebeheerder | Nyenrode Business University

“Lisette is een professionele coach die goed inschat heeft waar mijn coachbehoefte lag. Ze haalde me uit mijn comfortzone door me een spiegel voor te houden. Haar manier van communiceren vind ik prettig, ze neemt de tijd. Het was soms confronterend, maar ik voelde me vanaf het eerste moment op mijn gemak.”