Lisette Thun

WIE IS HUMANIVITY?

Ik ben Lisette Thun en ik coach, faciliteer en begeleid leiders, professionals, teams en organisaties in hun leer- en veranderprocessen. 

Ik kom uit een familie van ondernemers en had op jonge leeftijd al behoefte aan ‘zelf doen’. Dit tezamen met het verlangen naar het volgen van mijn eigen wijs, vrijheid en flexibiliteit in werk en leven zette me in beweging om te gaan ondernemen. In 2007 heb ik Humanivity opgericht na diverse HR-managementfuncties bij multinationals uitgeoefend te hebben. 

Als HRM’er heb ik veel prachtige gesprekken gehad met mensen die op zoek waren naar ontwikkeling en zingeving in hun werk. Of naar zo goed mogelijk afscheid wilden nemen van werk en collega’s bij de zoveelste reorganisatie. Of naar een manier om zo gezond mogelijk te kunnen werken. Deze ontmoetingen hebben mij geïnspireerd voor het vak van coaching. Mijn verlangen om hier meer mee te doen, was gewekt: dit proefde naar meer! Een periode van zelfonderzoek, scholing en het loslaten van mijn oude vak brak aan.

Mijn passie is werken met leiders, professionals en teams in hun onderzoek naar en ontwikkeling van talenten, autonomie, authenticiteit en (werk)geluk. Door mensen en teams ‘dat wat is’ te laten ervaren, hun geschiedenis een plek te laten geven in hun leven/werk nu en verbinding te laten maken met hun verlangen/missie. Zo ontstaat er ruimte voor het maken van de juiste keuze en het vol nemen van de vrijheid die er is. Precies waar ik zelf zo van hou!

SAMENWERKING IN VERBINDING
Ik werk graag in synergie met andere coaches en trainers. Ieder vanuit onze eigen kracht. Waar nodig en in overleg met de opdrachtgever bied ik in samenwerkingsverband mooie, volle en duurzame teamtrajecten aan. Vanuit samenwerking creëren van verbinding. Daarbij houden we uiteraard goed in de gaten of dit werkelijk waarde toevoegt en het gewenste resultaat oplevert.

Ik ben geregistreerd Practitioner Coach bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en werk conform hun ethische gedragscode en klachtenreglement. Deze zijn onderaan de website te vinden, evenals de algemene voorwaarden van Humanivity.

Meer weten over mijn achtergrond, opleidingen en ervaringen? Klik op het LinkedIn logo onderaan de website.