Lisette Thun

WIE IS HUMANIVITY?

Ik ben Lisette Thun en ik coach en faciliteer leiders, professionals en teams in hun leer- en veranderprocessen. 

Ik kom uit een familie van ondernemers en had op jonge leeftijd al behoefte aan ‘zelf doen’. Klaar staan voor anderen, betrokken zijn, hard werken en de dingen goed doen zijn zo een paar van de ongeschreven wetten in mijn gezin van herkomst. Deze waarden, tezamen met mijn verlangen naar het volgen van mijn eigen wijs, vrijheid en flexibiliteit in werk en leven, zetten me in beweging om te gaan ondernemen. Na bijna een decennium diverse HR-managementfuncties uitgeoefend te hebben, heb ik in 2007 Humanivity opgericht. 

Als HRM’er heb ik door de jaren heen vele prachtige gesprekken gehad met mensen in hun zoektocht naar professionele ontwikkeling, zingeving in het werk, een manier om zo goed mogelijk afscheid te nemen tijdens een reorganisatie en om in goede gezond en balans te werken. Een zoektocht naar zichzelf en eigenheid. Deze ontmoetingen hebben mij geïnspireerd om coach te worden. Een periode van zelfonderzoek, scholing en het loslaten van mijn oude vak brak aan.

Mijn passie is werken met leiders, professionals en teams in hun onderzoek naar en ontwikkeling van talenten, autonomie, authenticiteit en (werk)geluk. Door mensen en teams ‘dat wat is’ te laten ervaren, hun geschiedenis een plek te laten geven in hun leven/werk nu en verbinding te laten maken met hun verlangen/missie. Zo ontstaat er ruimte voor het maken van de juiste keuze en het nemen van de vrijheid die er is. Precies waar ik zelf zo van hou.

Samen met mijn man, zoon, dochter en hond woon ik in De Bilt, onder de rook van Utrecht.

SAMENWERKING IN VERBINDING
Ik werk graag in synergie met andere coaches en trainers. Ieder vanuit onze eigen kracht. Waar nodig en in overleg met de opdrachtgever bied ik in samenwerkingsverband mooie, volle en duurzame teamtrajecten aan. Vanuit samenwerking creëren van verbinding. Daarbij houden we uiteraard goed in de gaten of dit werkelijk waarde toevoegt en het gewenste resultaat oplevert.

Ik ben geregistreerd Practitioner Coach bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en werk conform hun ethische gedragscode en klachtenreglement. Deze zijn onderaan de website te vinden, evenals de algemene voorwaarden van Humanivity.

Meer weten over mijn achtergrond, opleidingen en ervaringen? Klik op het LinkedIn logo onderaan de website.