10 maart 2020 | organisatieopstellingen

Op dinsdag 10 maart a.s. van 19:00u-22:00u organiseer ik samen met Caroline Schoenmakers een bijeenkomst met organisatieopstellingen. Tijdens deze bijeenkomst kun je werkgerelateerde vraagstukken inbrengen waar je meer zicht op wilt krijgen of waarvan je wilt onderzoeken waarom die maar niet lijken te veranderen, bijvoorbeeld:

  • een team of organisatieonderdeel dat niet naar wens functioneert;
  • een hoog ziekteverzuim of personeelsverloop;
  • een volgende stap in je werk/loopbaan;
  • waarden-, strategie-, scenario of visieverkenningen;
  • vraagstukken rondom een (interim) opdracht of project;
  • het vinden en innemen van je eigen plek als professional.

Waar                     : in de omgeving Utrecht
Tijd                        : inloop 19:00 uur, start 19:15 uur, afronding 22:00 uur
Kosten                  : € 125,00 (ex btw) voor vraaginbrengers
                                € 25,00 (ex btw) voor representanten
Inschrijven via    : lisette.thun@humanivity.nl, 06 22 45 66 37

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die een zakelijk vraagstuk aan de hand van een opstelling willen onderzoeken. Leiders, (HRM-)professionals, zzp’ers, consultants en andere geïnteresseerden. Mensen zonder vraag die willen  kennismaken met organisatieopstellingen zijn ook zeer welkom. Deelname vraagt om de bereidheid als representant inzetbaar te zijn. Geef bij inschrijving aan of je een vraag wilt inbrengen. Er is ruimte voor circa drie opstellingen.

Wat is een organisatieopstelling?

Een organisatieopstelling is een visuele weergave van dynamieken en patronen in een (deel van een) werk- of organisatiesysteem. De delen of elementen van het systeem worden in de opstelling gerepresenteerd door mensen, die stand-in zijn voor medewerkers, klanten, producten, waarden, concepten, scenario’s. De opstelling ontvouwt zich op basis van wat zichtbaar wil worden: het geeft informatie over waar het in het systeem stroomt, stokt, wat in beweging wil komen. Het kan inzicht, begrip, helderheid, een te ondernemen actie bieden. Ook als representant krijg je vaak persoonlijke inzichten door in de opstelling van een andere deelnemer mee te doen.

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen? Schrijf je in en we ontmoeten je graag op 10 maart a.s.!